TIME TO CANDIDATE

Verrijk je database met je LinkedIn contacten

De waarde van LinkedIn?

Goede recruiters maken uiteraard gebruik van LinkedIn. LinkedIn is het grootste professionele platform waar 95% van jouw doelgroep te vinden is. De meeste recruiters kennen de waarde van LinkedIn en zorgen dat zij zoveel mogelijk potentiele kandidaten in hun netwerk hebben. Waarna recruiters uiteraard hopen dat mensen met wie zijn gelinked, de vacatures zien die zij op hun tijdlijn zetten. De echte waarde van LinkedIn, is de door de recruiter opgebouwde database aan kandidaten.

 

In de praktijk blijkt dat kandidaten een LinkedIn profiel aanmaken om zichtbaar te zijn, en zeker niet altijd actief op zoek zijn naar een nieuwe baan.

 

Voor recruiter is het geen eenvoudige taak om ook latent zoekende talent te benaderen met de droombaan die beter past dan hun huidige baan. Hoe mooi zou het zijn als je zowel de groep van zoekende als latente kandidaten kunt bereiken vanuit je eigen database?

Vraag nu jouw gratis kandidaten-scan aan

Ben je geïnteresseerd en wil je weten welk voordeel Time To Candidate voor jouw organisatie kan hebben?  Vraag dan een gratis scan aan en ontvang een rapportage van het aantal over te zetten potentiële kandidaten!  Na onze scan zullen wij een implementatie-offerte uitbrengen voor onze dienstverlening. Uiteraard is deze offerte geheel vrijblijvend.


Meer weten? Neem contact op met

 

Olof Raas Accountmanager Time To Candidate 06-48474407

Vraag nu jouw gratis kandidatenscan aan


X
Vraag nu jouw gratis kandidaten-scan aan