TIME TO CANDIDATE

Verrijk je database met je LinkedIn contacten

Verrijk je database met je LinkedIn contacten

Als recruiter ben je altijd op zoek naar de meest gewilde kandidaten in de markt. Waar of niet waar? Maar waar haal je deze kandidaten vandaan, dat is de vraag waar menig recruiter   zijn hoofd over breekt.

 

 

Als bureau-recruiter wil je je onderscheidend zijn door kandidaten te introduceren, die een individuele opdrachtgever of concurrent niet kan bereiken. Hier maak je het verschil en dat is wat je wil.

 

 

En precies in het bereiken van die pareltjes  schuilt de schoonheid van goed recruitment. Het benaderen van geschikte kandidaten op de juiste tijd en plaats is de sleutel tot jouw succes.

 

 

Alles draait om data, data en data. Als recruiter ben je gebaat bij zoveel mogelijk kandidaten met de juiste kwalificaties in een bepaald gebied, die je met één druk op de knop zou kunnen benaderen met de vacature van hun dromen.

 

Het introduceren van een droomkandidaat levert blije gezichten op bij opdrachtgevers, die soms maanden op een medewerker hebben moeten wachten. En jij als recruiter bent op zijn minst zo blij, omdat de juiste match maken de basis van jouw werk is.

 

Als recruiter maak je het verschil door te beschikken over een goed ingerichte database, waardoor jij de kandidaten kunt bereiken die niemand anders kan bereiken. En jij als recruiter weet dat schaarste hand in hand gaat met hogere marges en een betere beloning.

Vraag nu jouw gratis kandidaten-scan aan

Ben je geïnteresseerd en wil je weten welk voordeel Time To Candidate voor jouw organisatie kan hebben?  Vraag dan een gratis scan aan en ontvang een rapportage van het aantal over te zetten potentiële kandidaten!  Na onze scan zullen wij een implementatie-offerte uitbrengen voor onze dienstverlening. Uiteraard is deze offerte geheel vrijblijvend.


Meer weten? Neem contact op met

 

Olof Raas Accountmanager Time To Candidate 06-48474407

Vraag nu jouw gratis kandidatenscan aan


X
Vraag nu jouw gratis kandidaten-scan aan