TIME TO CANDIDATE

Verrijk je database met je LinkedIn contacten

Time to Candidate koppelt LinkedIn aan CRM/ATS

Tot op heden was de kwantiteit en kwaliteit van de deze koppeling tussen LinkedIn en het CRM/ATS-systeem zeer laag te noemen. Er ontbraken vaak elementaire zaken en was er nog veel tijd en mensenwerk nodig om tot een redelijke invoer te komen.

 

Time To Candidate maakt het koppelen van data uit LinkedIn aan CRM/ATS-systemen nu geautomatiseerd mogelijk. Onze data-analisten hebben een tool gebouwd, welke recruiters optimaal faciliteert bij het vergroten en verrijken van hun CRM/ATS-systeem door invoer van LinkedIn contacten. Dit betekent dat jij dankzij Time To Candidate vanaf nu als recruiter vanuit je eigen database kandidaten kunt benaderen op niveau van functie, leeftijd en regio, en alle zaken die jij belangrijk vindt.

Vraag nu jouw gratis kandidaten-scan aan

Ben je geïnteresseerd en wil je weten welk voordeel Time To Candidate voor jouw organisatie kan hebben?  Vraag dan een gratis scan aan en ontvang een rapportage van het aantal over te zetten potentiële kandidaten!  Na onze scan zullen wij een implementatie-offerte uitbrengen voor onze dienstverlening. Uiteraard is deze offerte geheel vrijblijvend.


Meer weten? Neem contact op met

 

Olof Raas Accountmanager Time To Candidate 06-48474407

Vraag nu jouw gratis kandidatenscan aan


X
Vraag nu jouw gratis kandidaten-scan aan